Medical profile

Allergology

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, títol d'Especialista en Al·lèrgia

Treballat com a metge al·lergòleg a l'Hospital Sagrat Cor de Barcelona, Amedics Centre Mèdic i a Clínica Onyar de Girona.

President de la Societat Catalana d'Al·lèrgia i Immunologia Clínica (SCAIC). Vocal de la Junta de la Fundació de la Sociedad Española de Alergología y Inmunología Clínica (SEAIC). Vocal del consell assessor d'al·lèrgia de la conselleria de sanitat de la Generalitat de Catalunya.

Angiology and Vascular Surgery

Llicenciat en Medecina i Cirurgia a la Facultat de Medicina de la Universitat Clàssica de Barcelona. Especialista en Cirurgia General, en Cirurgia Cardiovascular i en Cirurgia Vascular Perifèrica.

Resident en formació Hospital Clínic de Barcelona. Metge encarregat i Cap de Servei a diferents Hospitals de Lleida, Sabadell, Sant Boi i Barcelona.

Col·laborador i organitzador de Classes i Cursos de l'Especialitat a les Universitats de Lleida, Barcelona i nombrosos Congressos Mèdics.

Nombrosos treballs científics presentats a Congressos Mèdics i publicats a Revistes de l'Especialitat. Dos premis professionals. Membre de varies societats científiques, on destaquen la Societat Catalana d'Angiologia i Cirurgia Vascular i la Sociedad Española de Angiología y Cirugía Vascular.

Cardiology

Llicenciada en Medicina i Cirurgia General. Especialista en aparell circulatori per la Fundació Vizcaya Procardiacos (Bilbao).

Plaça fixa com a metge especialista en Cardiologia en l'Institut Català de la Salud (ICS). Metge Cardiòleg de la Quinta de Salud l'Aliança de Calella (Barcelona) i metge cardiòleg a Amedics, Centre Mèdic.

Participació en Estudi TORIC, RAMICOR, SARA, KORAL, CardioMet, Carol ll , CINTHIA, ExPres, IMPLEMENT, CARDIOCARE, tots relacionats en la cardiologia i el malatt cardiològic.

Llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona. Especialista en Medicina Interna, Cardiologia, Respiratori.

Cap Clínic de MI a Clínica Aliança des de 1967, cap d'Urgències de cardiologia de la Seguretat Social fins 2009.

Col·laborador com a docent en múltiples publicacions de Medicina Interna de l'HSC. Comunicacions en congressos de Medicina interna.

Dermatology

Llicenciada en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona, Unitat Docent de la Facultat de Vall d'Hebrón. Especialitat en Dermatologia a l'Hospital Universitari Sagrat Cor de Barcelona.

Ha treballat a diferents centres mèdics privats (Institut Dexeus, Clínica Corachan, Amedics) i a l'Hospital Sagrat Cor de Barcelona, on actualment forma part del Servei de Dermatologia (Especialista Júnior), desenvolupa una tasca assistencial i docent tant en l'àmbit privat com públic (Institut Català de la Salut) i porta a càrrec la Unitat de teràpia Fotodinàmica.

En el camp de la formació ha participat com a conferenciant en Congressos Nacionals i Internacionals de Dermatologia, així com a Ponent en diversos cursos de formació per a Dermatòlegs i Metges.

Llicenciat en Medicina per la Universitat d'Alacant. Especialitat en Dermatologia via MIR cursada a l'Hospital General Universitari de València.

Metge Adjunt del Servei de Dermatologia de l'Hospital Universitari Sagrat Cor (Barcelona, 2000-2007). Metge Adjunt del Servei de Dermatologia de l'Hospital Universitari de Bellvitge (Barcelona, des de 2008 fins a l'actualitat). En ambdós Serveis dedicació a la Dermatologia General, Cirurgia Dermatològica, Al·lèrgia Cutània i Fotodermatologia.

Participació i formació en nombrosos cursos de l'Especialitat. Comunicacions a Reunions i Congressos Nacionals i Internacionals.

Fins el moment, 23 articles publicats en revistes nacionals i internacionals. Participació com a docent en diversos Cursos i Seminaris per Dermatòlegs, pediatres, metges de família i Metges Residents.

Diet

Digestive

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Especialista en Aparell Digestiu.

Màster en Prevenció de Riscos Laborals amb l'especialitat d'Ergonomia i Psicosociologia Aplicada a la Universitat Politècnica de Catalunya.

Formació continuada mitjançant assistència i participació en cursos, reunions i congressos propis de l'especialitat.

Metge Consultor Sènior del Servei de Patologia Digestiva de l'Hospital Universitari Sagrat Cor. Metge de l'equip d'Endoscòpia de l'Hospital Universitari Sagrat Cor, amb realització d'endoscòpia tant diagnòstica com terapèutica,

Professor Associat de la Facultat de Medicina.

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, formació d'especialista en aparell Digestiu a l'Hospital Creu Roja.

Especialista en Electroradiologia. Títol d'especialista en Medicina Familiar i Comunitària Expert en endoscòpia digestiva i patologia hepàtica.

Cap Clínic del servei digestiu de l'Aliança Referent Sènior de Metge de família al ICS. Director de Servei de Patologia Digestiva de l'Hospital Universitari Sagrat Cor .
Col·laboració en endoscòpia d'urgència amb l'Hospital General de Catalunya.

Endocrinology

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Pavia (Itàlia). Especialista en Endocrinologia i Malalties del Metabolisme per la Universitat de Mòdena (Itàlia). Doctorada en "Endocrinology and Metabolic Science" per la Universitat de Milà (Itàlia).

Research fellow a la Unitat d'Endocrinologia de la Reproducció i Neuroendocrinologia del Massachusetts General Hospital, Harvard Medical School, Boston (EUA). Responsable de la validació del Registre Europeu sobre Síndrome de Cushing (ERCUSYN).

Investigadora postdoctoral "Juan de la Cierva" del Grup de Malalties de la Hipòfisi (CIBERER 747) de l'Hospital Sant Pau. Membre de les Societats Espanyola, Europea i Nord-americana d'Endocrinologia i Nutrició

Autora de múltiples publicacions científiques i ponent en cursos i congressos nacionals i internacionals

General Surgery

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Especialista en Cirurgia General i Digestiva via MIR des de l'any 1996

Actualment Cap de Servei de Cirurgia del Consorci Sanitari del Garraf, Hospital Sant Camil, Sant Pere de Ribes (Barcelona)

Especial dedicació a la cirurgia tiroïdal i al tractament laparoscòpic de la patologia colorectal

Gynecology

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Especialista en Ginecologia i Obstetrícia atorgat a l'Escola Professional de la Facultat de Medicina de Barcelona.
Especialista, nivel III, en Ecografia Obstètrica i Ginecològica. Especialista en Obstetrícia i Ginecologia, al ICS. ( Abans S.O.E.)

Director del Servei de Ginecologia i Obstetrícia del Hosp. Sagrat Cor. Especialista en Obstetrícia i Ginecologia al ICS. Metge de guàrdia d'Obstetrícia i Ginecologia del Hospital Clínic de Barcelona Cap de Secció del Servei de Ginecologia i Obstetrícia del Hosp. Sagrat Cor. Responsable de la Unitat d'Ecografia Obstetrico-Ginecologica del Hops. Sagrat Cor.

Diverses publicacions en revistes científiques de l'especialitat. Participació en diversos Cursos i Congressos de l'Especialitat.   

Llicenciatura en Medicina per la Universitat de Barcelona. Especialista en Obstetrícia i Ginecologia en el Hospital Clínic de Barcelona.

Adjunt en el servei de Ginecologia del Hospital de la Creu Roja de Barcelona. Cap clínic en el servei d'obstetrícia del Hospital del Sagrat Cor de Barcelona.

Professor de tocoginecologia i sexologia durant 3 anys acadèmics en l'escola d'infermeria de la Creu Roja Espanyola de Barcelona.

Assistent habitual als congressos de Ginecologia Nacionals i algun internacional.

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, especialista en Ginecologia i Obstetrícia a la Universitat de Barcelona.

Cap Clínic de la Vall d'Hebron, cap de servei en el HSC l'Aliança. Metge Obstetra i ginecòleg en ambulatori Pare Claret i Cap del "Servei d'Atenció a la Dona".

Responsable d'Ús de Ginecologia i Obstetrícia de l'Hospital Maternal de Vall Hebron.

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Especialista en Obstetrícia i Ginecologia per la Universitat de Barcelona.

Cap del servei de Ginecologia de l'Hospital Sagrat Cor.

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, especialista en obstetrícia i ginecologia per la Universitat de Barcelona

Metge adjunt del servei de ginecologia i posteriorment Cap Clínic agregat consultor júnior i consultor sènior.

Actualment té assignada la formació dels alumnes de pregrau de la Facultat de medicina de la Universitat Central de Barcelona.

Metge consultor sènior del servei de ginecologia del HUSC i del IDC. Com a grup IDC participem en l'Hospital General de Catalunya, Clínica Sabadell i Hospital Universitat del Sagrat Cor.

Llicenciat en medicina i cirurgia per Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Patologia Mamària i Sinologia per la Universitat de Barcelona.

Especialització en tècniques del sòl pèlvic (prolapses genitals i incontinència urinària) i en senologia i patologia mamària,

Director del servei de Ginecologia i Obstetrícia de l'Hospital Universitari del Sagrat Cor de Barcelona. Unitat de sòl pelvià i patologia mamària a l'Hospital Universitari de Sagrat. Cor.

Assistència a nombrosos cursos, simposis i congressos de Perinatologia, Menopausa, Sòl Pèlvic, Càncer de mama, Patologia Cervical, Oncologia i Cirurgia Ginecològica. Publicacions sobre Iconografia sobre Càncer Primitiu Trompa de Fal·lopi i Síndrome de Rokitansky-Kuter-Hauser i Investigació en Ginecologia i Obstetrícia. Lesions no palpables de Mama. Revista de Senologia i Patologia Mamària.

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Especialista en Ginecologia i Obstetrícia a la Universitat de Barcelona.

Responsable del servei de Toco-Ginecologia del Hospital de la Creu Roja de Barcelona. Consultor sènior del Hospital del Sagrat Cor de Barcelona

Alumne intern de la Facultat de Medicina. Resident del Hospital Clínic de Barcelona. Professor de l'Escola d'infermeres del Hospital de la Creu Roja de Barcelona , Professor de classes Pràctiques dels alumnes de Ginecologia i Obstetrícia de la Facultat de Medicina de Barcelona.

Ha publicat varis articles en revistes de l'especialitat , sobre esterilitat i funcional.

Hematology

Medicine Alternative

Llicenciat i Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Acreditat pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona en Acupuntura i en Homeopatia. Màster en Teràpia Neural i Odontologia neurofocal.

Més de 10 anys en consulta de Medicines Complementaries i Alternatives.

Ha participat en diversos fòrums i congressos de medicines complementaries i alternatives i ha estat convidat en medis de comunicació per parlar-ne.

Medicine General

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Especialista en Medicina Familiar i Comunitària via ECOE.

Doctorat en Medicina i Cirugía per l'Escola Professional d'Anestesiologia i Reanimació de l'Hospital Clínic de Barcelona.

Curs Formatiu d'Atenció Primària de Salut. Curs d'Urgències extrahospitalàries. Curs de Reanimació cardiopulmonar bàsica i instrumentada.CAAPS I, II, III, IV i V. Cursos acte formatius d'Atenció Primària, realitzats per l'Institut d'Estudis de la Salut ..

Experiènica en diversos centres, com l'Ambulatori de Travessera de Gràcia, el de Quevedo, i el de Bonaplata. Ambulatori Singuerlín (Santa Coloma de Gramanet), Medics Londres, i posteriorment en Claret (en qualitat de Metge de Família).

Llicenciat en Medicina i Cirurgia a la Universitat de Barcelona.

Metge consultor de Medicina General al Consultori Amedics i Clinicum Jardinets de Gràcia.

Unitat de trasplantaments a l'Hospital Clínic. ABS Riera Badalona. Consultori Rambla Catalunya Sant Feliu de Guíxols. CUAP Cornellà. Consultoris Atlàntida Enric Granados.

Llicenciat en Medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona. Especialista en Medicina Interna.

Cap del Servei de Medicina Interna en el Hospital l'Aliança de Barcelona
Director Metge del Hospital Sagrat Cor de Barcelona. Metge Consultor en Amedics Claret

Beques d'investigació FISS (endocarditis experimental)Professor col·laborador del Curs Rotatori de la Facultat de Medicina de la Universitat Central de Barcelona.Assistència i participació en més de 50 congressos Nacionals e internacionals de l'especialitat.Més de 50 publicacions en revistes nacionals i estrangeres.

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, Unitat docent de l'Hospital de Sant Pau. Especialista en Medicina Intensiva a l'Hospital del Sagrat Cor.

Màster en Estadística i Anàlisi Multivariant en la recerca biomèdica.

Metge intensivista en diversos Centres Hospitalaris de Barcelona (Hospital Universitari del Sagrat Cor, Centre Mèdic Teknon). Cap clínic del Servei de Medicina Intensiva de l'Hospital Quiron de Barcelona. Metge consultor en Medicina Interna i Medicina General al consultori Amedics.

Diverses publicacions en l'àmbit de la Medicina Intensiva i Coronària. Ha participat en la formació de metges Residents (HUSC). Participa com a docent en cursos de formació en Reanimació Cardio Pulmonar suport vital. Cursos de formació continuada per a infermeria.

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Medicina Familiar i Comunitària.

Màster en Atenció Primària de Salut (Fundació Doctor Robert).

Metge de Família del Catsalut (CAP Barceloneta). Metge de Família de la xarxa de consultoris Amèdics, Metge de Família (estatutari) de l'Institut Català de la Salut al CAP Raval Sud (Drassanes) de Barcelona.

Professor associat de la Universitat Autònoma de Barcelona (Coordinador de les pràctiques de rotatori en Atenció Primària (CAP Barceloneta). Col·laborador docent en medicina d'atenció primària de la Universitat de Barcelona i tutor docent de residents per la unitat docent de medicina familiar i comunitària de Barcelona.

Medicine Internal

Llicenciat en Medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona. Especialista en Medicina Interna.

Cap del Servei de Medicina Interna en el Hospital l'Aliança de Barcelona
Director Metge del Hospital Sagrat Cor de Barcelona. Metge Consultor en Amedics Claret

Beques d'investigació FISS (endocarditis experimental)Professor col·laborador del Curs Rotatori de la Facultat de Medicina de la Universitat Central de Barcelona.Assistència i participació en més de 50 congressos Nacionals e internacionals de l'especialitat.Més de 50 publicacions en revistes nacionals i estrangeres.

Neurosurgery

Ophthalmology

Graduated in Medicine in the Greater University of Santiago of Chile and specialist in Ophthalmology.

He has worked in the Luis Tisne Hospital in Santiago de Chile and in the Clinical Hospital of Barcelona as head of residents. He has also done part of his training at the Ottawa Hospital, USA.

He has made numerous communications and attended different European congresses such as the Spanish Society of Ocular Plastic Surgery, the Spanish Society of Glaucoma and the Spanish Society of Ocular Surgery of Implant-Refractive, among others.

Oftalmòloga , especialista en cirurgia corni - refractiva , cataracta i glaucoma .

Llicenciada en Medicina i especialització en Oftalmologia per la Universitat Autònoma de Barcelona . Va cursar la seva Màster de subespecialització en Segment Anterior ( superfície ocular , cataractes i glaucoma ) a l'Institut de Microcirurgia Ocular ( IMO ) .

Actualment combina la seva feina en diferents centres oftalmològics juntament amb tasques humanitàries , entre les quals es destaca la seva col · laboració en l'ONG Projecte Visió en el St Louis Eye Clinic ( Mekelle , Etiòpia ) .

Després de la realització de la Suficiència Investigadora en el 2009 , es troba a la recta final de la presentació del Doctorat sota el títol " Quantificació dels Factors de Risc Cardiovascular en els pacients amb degeneració macular humida " . A més de ser conferenciant en diversos congressos oftalmològics , és autora d'articles publicats en revistes especialitzades com Annals d' Oftlalmologia , Revista Espanyola de Glaucoma i Hipertensió ocular i Revista Espanyola de Patologia Macular .

Otolaryngology

Llicenciada en Medicina i cirurgia, especialista en Otorinolaringologia per l'Hospital Clínic de Barcelona.

A nivell d'experiència professional: Adjunta al HSC en el servei d'ORL, a l'Hospital Municipal de Badalona, i en l'Hospital de la Clínica del Vallès.

Experiència a destacar en cirurgia oncològica de laringe, cirurgia endoscòpica nasosinusal, i cirurgia ORL pediàtrica, i cirurgia d'oïda.

Publicacions en temàtica de SAOS, igual que ha seguit línies de recerca en SAOS.

Llicenciada en Medicina i Cirurgia General per la Universitat de Barcelona. Especialista en Otorinolaringologia per la Universitat Autònoma (Hospital Sant Pau).

Especialista adjunt a Clínica Quinta Salut Aliança, i posteriorment en Hospital Universitari del Sagrat Cor. Especialista en ORL amb plaça en propietat a l'ICS.

Recerca: Assistència i presentació de comunicacions en les reunions interhospitalàries dels Hospitals d'Aragó i Catalunya, així com l'assistència a cursos i congressos sobre l'especialitat en diferents ocasions. Formació en ORL d'estudiants de Medicina i de metges residents de medicina familiar i comunitària.

Pediatrics

Llicenciat en Medicina i cirurgia per la Universitat Catòlica de Còrdova (Argentina). Especialització en Pediatria a l'Hospital Infantil de Còrdova (Argentina)..

Entre la seva experiència destaca el seu treball com a metge puericultor a l'Escola Nacional de Puericultura de Madrid. Metge Pediatra al CAP d'Elda (Alacant), CAP de Mataró, La Guineueta i Centre Privat a Barcelona. I experiència com a assistent en Al·lèrgia Pediàtrica a Hospital Clínic de Barcelona.

Physiotherapy - quiromasage

Especialista en Naturopatia, en Homeopatia, en Shiatsu, en Drenatge Limfàtic, en Teràpies Japonesos, en Reflexologia Podal, i en tractaments de Lesions osteo-musculars AMB Tècniques complementàries.

Experiència en Massatges terapèutics al Reial Club de Polo de Barcelona, Club Tennis Barcino, Institut Suec de Gimnàstica, Esplais per Gent Gran de la Caixa de Pensions, de la Caixa de Catalunya, l'Ajuntament i de la Generalitat. Experiència en Massatges d 'empresa en Wolters Kluwer

Conferències i tallers realitzats: artrosi i osteoporosi. Prevenció i cures naturals. Consciència corporal. Farmaciola Natural. Remeis Casolans. Moviment Conscient i Salut. Salut i Nutrició. Medicina Natural.

Podiatry

Diplomada en Podologia per la Universitat de Barcelona. Especialista en cirurgia de l'ungla encarnata.

Diplomada en Infermeria per la Universitat de Vic

Impulsora del servei de Podologia de Amedics, Centre Mèdic i al capdavant de l'equip des de fa 7 anys.

Col·laboradora amb l'equip docent en IMFOF (Institut municipal de formació i ocupació) de Mallorca.

Psychology

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Màster en Psicologia Clínica i Medicina Conductual , coordinat per la Facultat de Psicologia de la UAB amb formació de Psicòloga Clínica al CAP de Ciutat Badia a la Unitat de Salut Mental (atenció a adults , nens i drogodependents).

Psicòloga al Centre Amedics. Avaluació, diagnòstic i tractament de treball de psicòloga en altres centres mèdics a més d'altres organismes com l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès (Benestar social), i educadora social en dos centres de Justícia Juvenil (l'Alzina i Til·lers).

Participació en el grup de treball Dona i Depressió adscrit a la comissió de Psicologia Clínica i de la salut del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya .Participació com a ponent en sessions a l'ambulatori de Badia del Vallès sobre la Menopausa . Intervenció en programes de radio local (Cerdanyola).

Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona.

Especialitzada en trastorns d'ansietat, gestió de l'estrès i en tractaments per deixar de fumar.

Formada en teràpia gestalt i en eneagrama a través del programa Sat de Claudio Naranjo. Formació en constel·lacions familiars. Estudis sobre acupuntura i hipnosi.

Experiència en consulta privada des de fa 15 anys atenent principalment a pacient amb quadres ansiosos i depressius.

Psychiatry

Radiology

1-licenciada en Medicina i Cirurgia a Universitat Autònoma de Barcelona ( Unitat Docent Hospital de la Santa Creu i Sant Pau ) . Especialització en Radiodiagnòstic ( MIR ) a l'Hospital Clínic de Barcelona .

2- Especialització en Medicina Familiar i Comunitària ( MIR ) a l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona . Diplomada en Salut Pública per l'Institut d'Estudis de la Salut . Acreditació com a Directora d'Instal · lacions de Radiodiagnòstic pel Consell de Seguretat Nuclear .

3- Resident de Radiodiagnòstic a l'Hospital Clínic de Barcelona Equip de Lectors Experts del Programa de Cribratge de Càncer de Mama de l'Hospital Clínic de Barcelona .Hospital de la Maternitat de Barcelona. Col · laboradora en diversos centres privats com la Clínica Teknon , Institut Marquès , Clínica Corachan , entre d'altres.

4- Tutora de Residents de Radiodiagnòstic de l'Hospital Clínic i oragnizadora de les sessions específiques per als residents. Col · laboradora Docent del Grau de Medicina a la Universitat de Barcelona . Professora d'Anatomia per la Imatge i de Anatomofisiologia i Patologia General a l'Escola " Eixample Clínic " . Formació de metges residents de l'Hospital Clínic. Professora i / o ponent en nombrosos Màster , Cursos, Congressos , Jornades, etc .

Llicenciat en Medicina i Cirurgia, Universitat de Barcelona. Especialitat en Medicina del Treball, Universitat de Barcelona. Títol de Metge Especialista en Radiodiagnòstic.

Metge assistent a la Unitat d'Ecografia del Servei de Radiodiagnòstic de l'Hospital Creu Roja de Barcelona. Metge adjunt al Servei de RX del CAP de Sant Andreu, Barcelona. Metge col · laborador del Servei de RX de l'Institut Dexeus de Barcelona. Metge col · laborador grup CETIR. Metge col · laborador grup CRC (Clínica Plató).

Membre de la Societat Espanyola d'Electrorradiologia Mèdiques i Medicina Nuclear. Membre de l'Associació Espanyola de Ultrasonografia Diagnòstica. Membre de l'Associació Catalana de Radiologia Mèdica (ACRAM).

Rheumatology

Llicenciat en Medicina i cirurgia per la Universitat de Sevilla. Especialització en Reumatologia a l'Hospital Verge del Rocío, Sevilla.

Màster en espondiloartropaties per la universitat europea de Madrid.

Membre de la unitat d'Artritis de l'Hospital Clínic (Barcelona) i part activa de la unitat d'investigació des de 2009. Especialista en ecografia múscul-esquelètica i biòpsies sinovials. Àmplia experiència en assistència i investigació en artropaties inflamatòries, especialment artritis psoriàsica i espondiloartropaties.

Experiència investigadora amb diverses publicacions i ponències en congressos internacionals en el camp de l'artritis, ecografia i biòpsia sinovial. Moderador en fòrum per a pacients "forumclinic" (2010-2013).

Speech therapy

Traumatology

- Llicenciat en Medicina , Especialista en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

- Especialista en artroscòpia

Llicenciat en Medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona. Especialista en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia per la Universitat de Barcelona.

Membre de la Societat Espanyola de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, de la Societat de Medicina de l'Esport, de la Societat de Cirurgia del peu i turmell, de la d'ozonoteràpia, i membre numerari de la societat Catalana de Medicina de l'Esport.

Cursos de formació en cirurgia mínimament invasiva per a la col · locació de pròtesis de maluc i genoll, i diversos cursos de formació en Cirurgia Percutània del Peu i Turmell.

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Especialista en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia en l'Hospital Clínic de Barcelona en programa MIR.

Impulsor de la cirurgia artroscòpica a l'Hospital Clínic de Barcelona. Ha desenvolupat l'artroscòpia en pràcticament totes les articulacions,

És codirector del Fellowship internacional d'artroscòpia de la Universitat de Barcelona, Formació dels metges residents de l'Hospital Clínic. Professor Clínic de l'assignatura d'Artroscòpia a  la Universitat de Barcelona. Professor a múltiples cursos i Ponent a Congressos realitzats a nivell nacional

Llicenciada en Medicina i cirurgia per la Universitat Central de Barcelona (Unitat docent Hospital Clínic i Provincial). Especialista en traumatologia i ortopèdia (Institut Universitari Dexeus de Barcelona).

Diplomada en "medicina de l'esport" per la Universitat de Montpeller (França).

Adjunta al servei d'Ortopèdia dels Hospitals "Creu Roja de l'Hospitalet", "Hospital Municipal de Badalona" i "Hospital de Sant Rafael". Adjunta al servei d'Ortopèdia de la "Clínica Lumiere" (Dr. P. Chambart) i "Hospital de la Croix Rousse" (Dr Ph Neyret) a Lió.

Membre de la Societat Espanyola de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia. Membre de la societat Catalana de Medicina de l'esport

Urology

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Madrid. Especialitat en Urologia a l' Hospital La Paz de Madrid.

Metge adjunt d'urgències a l'Hospital Vall Hebron i Fundació Puigvert. Metge Adjunt responsable de la Unitat de Laparoscòpia Urològica a l'Hospital General del Consorci Sanitari Sant Boi.

Autor de varis treballs sobre Oncologia Urologia i estenosis de Uretra.